Autocars turístics per a viatges i circuits a Europa

Més de 40 anys apropant persones als racons més bonics del nostre continent, amb el compromís d’un viatge segur i confortable. Milers de kilometres acumulats sempre amb autocars confortables i còmodes.

Realitzant circuits europeus desde 1976

A Autocars Mestres oferim la possibilitat de realitzar i dur a terme circuits i viatges en grup, ja sigui per agències de viatges, touroperadors, associacions o centres educatius.

Més de 40 anys visitant ciutats i capitals Europees, sempre amb el màxim confort gràcies a les comoditats que els nostres autocars turístics són capaços d’oferir: seients reclinables i amb un espai generós, suspensions pneumàtiques per a poder devorar kilòmetres sense adonar-te’n, pantalles per a poder visualitzar pel·lícules, i sobretot, vidres panoràmics amb una altura sobre el terra suficient per a no perdre’t cap detall que el circuit en grup et pugui oferir.

Contacta amb nosaltres

    El viatge

    Dades de contacte

    Detalls

    Finalitats: Respondre a les vostres sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de linteressat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a info@autocarsmestres.com. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.

    WhatsApp WhatsApp