Lloguer d'autocars per excursions d'un dia

Sens dubte, les excursions turístiques d’un dia és el que més hem realitzat des de la fundació de la nostra empresa. Sabem com tractar la gent, quines necessitats i característiques valoren els diferents públics, sobretot el de la tercera edat.

Els nostres vehicles son suficientment còmodes per aguantar jornades llargues en circuits per Europa, així que el desplaçament d’una excursió d’un dia els semblarà d’allò més agradable i ràpida, per centrar-vos en allò que realment aneu a visitar.

Autobús per excursions a Catalunya

Llogar un autocar per dur a terme una excursió cultural o simplement per desplaçar-te fins a un esdeveniment lluny de casa és la millor opció per agències de viatges, organitzacions culturals o llars de gent gran. Ens encarreguem de dur a terme el trasllat de la forma més còmode possible i adequant-nos als vostres horaris.

Contacta amb nosaltres

    El viatge

    Dades de contacte

    Detalls

    Finalitats: Respondre a les vostres sol·licituds i remetre informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de linteressat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades i altres drets a info@autocarsmestres.com. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.

    WhatsApp WhatsApp